kl: 19:30

Broarna i Madison County - Musikalen

SlagthusetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Francesca Johnson, en kvinna från Italien, som gift sig med en amerikansk soldat, bor med sin familj på en gård i Winterset i Iowa. Robert Kincaid arbetar som fotograf för tidningen National Geographic och är i Madison County för att fota de berömda täckta Broarna. Francescas familj är bortrest och Robert stannar till vid hennes hus för att fråga om vägen till den sjunde bron, Roseman Bridge, och här tar en av filmhistoriens mest omtalade kärlekshistorier sin början.

Musikalen Broarna i Madison County är baserad på Robert James Wallers bästsäljande roman med över 15 miljoner sålda böcker världen över och filmen med samma namn, som blev en av filmhistoriens största succéer när den kom 1995 med Meryl Streep och Clint Eastwood i huvudrollerna. Skriven av Jason Robert Brown och Marsha Norman vann musikalen flera Tony Awards när den gick på Broadway 2014, bl.a för Bästa Musik.

I Sverigepremiären av Broarna i Madison County spelas huvudrollerna av Viktoria Tocca och Daniel Sjöberg, bl.a kända från succéföreställningen Från Broadway till Duvemåla.

För regin står Rikard Bergqvist som bland mycket annat arbetat på Dramaten, Stockholms Stadsteater och Göteborgsoperan. Han har de senaste åren gjort hyllade föreställningar som Hair, Trollflöjten, My Fair Lady, Rigoletto, The Last Five Years och Carmencita Rockefeller.


www.BroarnaiMadisonCounty.se

www.viktoriatocca.com

www.danielsjoberg.se


Eventinformation för kvällsföreställning:
Broarna i Madison County
Vi släpper in till garderob, barer och restaurang kl. 17:30
Insläpp till salongen: 19:10
På scen: 19:30
Paus ca. 20:30 (i 20 minuter)
Slut ca. 21:45

Kom i god tid så slipper ni eventuella köer till garderoben!

Vår restaurang öppnar 18:00.

Du hittar menyn här: http://slagthus.se/hemma-hos-oss-meny/

Boka bord gör du här: bokabord@slagthus.se

Ingång: Jörgen Kocksgatan 7A

Det finns gott om parkeringsplatser runt om Jörgen KocksgatanEventinformation för matinéföreställning:
Broarna i Madison County
Vi släpper in till garderob, barer och restaurang kl. 13:00
Insläpp till salongen: 14:40
På scen: 15:00
Paus ca. 16:00 (i 20 minuter)
Slut ca. 17:20

Kom i god tid så slipper ni eventuella köer till garderoben!

Vår restaurang öppnar 17:00, på matinéföreställningen äter du efter föreställningen.

Du hittar menyn här: http://slagthus.se/hemma-hos-oss-meny/

Boka bord gör du här: bokabord@slagthus.se

Ingång: Jörgen Kocksgatan 7A

Det finns gott om parkeringsplatser runt om Jörgen KocksgatanSlagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-10-12 19:30


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö,


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Fler evenemang i Malmö du inte bör missa:

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Pernilla Andersson På Stämningsfull Julturné Med
PRESS
17 okt
kl: 10:40

Pernilla Andersson På Stämningsfull Julturné Med "vintersånger Från Garbo"

För första gången åker Pernilla Andersson på julturné och spelar hyllade albumet "Vintersånger från Garbo". Det väntas stämningsfull och hjärtskärande musik, stilfullt komponerat av fullt band på ett fåtal utvalda scener. Efter nio studioalbum bestämde sig Pernilla Andersson för att göra ett julalbum som släpptes i december 2017. Ett år senare tar hon med sig hyllade...

Bild på Historien Om Coldplay - Dokumentären
PRESS
15 okt
kl: 16:50

Historien Om Coldplay - Dokumentären "a Head Full Of Dreams" Exklusivt På Bio 14 November

Den 14 november visas dokumentären "A Head Full Of Dreams" om Coldplays 20-åriga karriär under endast 24 timmar på utvalda SF biografer i Sverige. Därefter släpps dokumentären som DVD den 7 december. I "A Head Full Of Dreams" får tittarna se exklusiva intervjuer och följa bandets resa genom de senaste 20 åren. Från de tidiga spelningarna i Camden till den senaste världsturnén från...

Bild på Peter Bjorn And John Släpper Nya Låten "wrapped Around The Axle"
PRESS
12 okt
kl: 17:20

Peter Bjorn And John Släpper Nya Låten "wrapped Around The Axle"

Peter Bjorn and John släpper idag låten "Wrapped Around The Axle", en vecka innan deras kommande studioalbum Darker Days släpps (19 oktober).  "Wrapped Around The Axle" är skriven av Björn vars inställning till albumets centrala tema Darker Days var att ta upp relationer. Medan den första av hans låtar, singeln "Gut Feeling" som släpptes den 19 september, handlade om bandets...

Hitta oss på Facebook