Menu

RAW comedy club på turné

Malmö

Slagthuset
lördag, 29 september 2018 kl:21:00

Välkomna till RAW - Sveriges största standup klubb!
Efter flera år av helt utsålda shower i Stockholm åker nu Sveriges största standupklubb RAW på sin första Sverigeturné på nästan fem år! RAW:s egen Mårten Andersson är som vanligt konferencier och har med sig ett enormt starkt gäng av högaktuella och prisbelönta komiker även detta år.

På scen ser vi vinnaren av priset ”Årets manliga komiker” på Svenska standupgalan; komikern som också syns i både ”Finaste familjen” och Parlamentet på TV4 samt hörs som ny programledare i NRJ morgon - Messiah Hallberg och supertalangen Carl Stanley som blev viral som 18-åring, gjorde Parlamentetsuccé som 19-åring och som just avslutat sin första succéturné som soloartist.

Carl och Messiah bildar team tillsammans med Mårten och är med på samtliga datum (undantaget Messiah som inte medverkar i Umeå, Västerås och Luleå) - men turnén slutar inte där. Med sig i varje stad har klubben också fantastiska gästartister och en lokal talang som får chansen att uppträda på RAW-scenen i fem minuter!

Som gästartister ser vi Parlamentetveteranen Kristoffer Appelquist och förra årets kvinnliga komiker Petrina Solange!

På scen denna kväll:

Messiah Hallberg
En stjärna på RAW sedan många år tillbaka men nyligen också vinnare av “Årets manliga komiker” på Svenska standup galan 2017/2018. En av Sveriges absolut vassaste komiker som under hösten gjorde succé runt om i Sverige med sin första solo föreställning ”Den missförstådde profeten” samt andra säsongen av succén ”Finaste familjen” på TV4.

Carl Stanley
Den yngsta någonsin att debutera i TV4:s humor-flaggskepp ”Parlamentet”, har utsetts till Årets nykomling på Svenska Standupgalan och haft flera miljoner visningar för sina komiska vloggar på sociala medier. Så han har redan som 20-åring etablerat sig som svensk humors stora framtidslöfte och har precis avslutat sin första tokhyllade soloturné – ”Ärligt talat”.

Petrina Solange
Stjärna både som ståuppare och som rolig programledare i P3. Både vi och RAW:s publik har älskat henne sedan hon debuterade som komiker i RAW rookie challenge.
2015 så utsågs hon mycket välförtjänt till Årets Kvinnliga Komiker på den Svenska standupgalan.
Petrina har en kaxig stil och bjuder alltid på många skruvade vändningar i sina skämt men alltid med en stor glimt i ögat och ett brett leende.

Kristoffer Appelquist
Finalist i ”På Spåret” 2017 med Bea Uusma men det är som komiker vi lärt känna denna väldigt unika komiker som alltid hittar helt egna vinklar på vad han än pratar om. Det är som att en slungas in omedvetet i Kristoffers värld och väl där är det bara att släppa allt och skratta sig fördärvad. Årets manliga komiker i Sverige 2012 med motiveringen “Kristoffer Appelquist har stort mod, intelligens, glimt i ögat och en helt egen stil som har skapat en stor standupkomiker som vinner i längden.”

Mårten Andersson
Flerfaldigt prisbelönt komiker i Sverige (Årets nykomling, Årets komiker, Årets MC, Grammis nominerad för Dr Alban i Pippirull med mera) som de senaste åren har gjort succé i Sverige med sina soloturnéer ”Under ytan” och ”Hybris”. Våren 2017 åkte han till New York och uppträdde och vann en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club där en av domarna skrev ”Mårten is a great comedian and he should stay in NY, he would do really well”. Är också grundaren och hjärnan bakom RAW.

Slagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.

Datum / Tid

lördag, 29 september 2018 kl: 21:00

Plats

Malmö, Slagthuset

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

275kr - 405kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad