Peter, Bruno & Matilda - (nästan) Unplugged

SlagthusetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Peter, Bruno & Matilda – (nästan) Unplugged

Under våren 2018 gjorde Peter Johansson, Bruno Mitsogiannis och Matilda Grün stor succé med sin turné ”Peter, Bruno & Matilda - Unplugged. En show som från första till sista stund andades glädje, humor och framförallt storslagen musikalitet.

Nu är de tillbaka! Samma koncept, nytt innehåll och en ännu större turné.

Inför den här turnén har trion skapat sin egen Youtube-serie, där de en gång i månaden kommer att lägga ut avsnitt med exklusiva intervjuer, senaste nytt och smakprover inför konserterna. Även under turnén kan man följa med dem, både på och utanför scenen i personliga och humoristiska filmklipp och livesändningar, (youtubeklipp).

Publiken kan se fram emot två akter fyllda med magisk stämsång, riviga rocklåtar och finstämda ballader blandat med mycket personlighet och humor. Trion kompar sig själva på instrument som piano, bas, gitarr, ukulele, trummor och bjuder tillsammans på en musikalisk kvalitét som få kan mäta sig med.

Peter, Bruno och Matilda har alla digra meritlistor med otaliga huvudroller i musikaler, medverkan i mängder av TV-program och karriärer utomlands. Men det som gör de unika, är de hundratals konserter som de i egen regi skapat och producerat.
Champions of Rock, Sommarkonsterter i St:Anna, Julturnéer och Peter & Bruno har hittills lockat en publik på över 300.000 personer!

Restaurangen öppnar 17:00. Vill ni boka bord, maila - bokabord@slagthusetmmx.se

Tider
Insläpp: 17.00
Start: 19.30
Spellängd: 2 tim 45 min inklustive paus.

Åldersgräns
13 år, Ok för yngre i målsmans sällskap.


Slagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-19 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: