Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

A Tribute to Dire Straits – Brothers in arms tour

SlagthusetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

A Tribute to Dire Straits – Brothers in arms tour

Nu är det återigen dags för publiksuccén A Tribute to Dire Straits att åka ut på de svenska vägarna. Den här gången för att hylla det legendariska albumet Brothers in arms.

Kvällarna kommer självklart att kryddas med låtar från Dire Straits övriga låtskatt, men det är Brothers in arms som får stå i fokus. Under de tio år som bandet har turnerat tillsammans har intresset för dom vuxit för varje konsert. Nu mer säljer dom ut kväll efter kväll och har blivit en internationell angelägenhet. Höstens turné kommer bli deras största hittills och det kommer bli en show du inte vill missa!

Restaurangen öppnar 17:00. Vill ni boka bord - bokabord@slagthusetmmx.se

Tider
Insläpp: 17.00
Start: 19.30
Spellängd: 2 x 60 min

Åldersgräns
13 år, Ok för yngre i målsmans sällskap.


Slagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-09 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: