Queenie - Forever

SlagthusetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

QUEENIE - FOREVER 100 % LIVE - NO TRACK - 100 % QUEEN ITS LIKE THE REAL THING

Med hundratals konserter i hela Europa och delar av Asien sedan 2006 har Queenie fått entusiastiska fans över hela världen.
År 2008 spelade Queenie som huvudband på världens största queen – festival i Montreux, inbjuden av Freddie Mercurys ”personliga assistent” Peter Freestone själv.

Första stegen i karriären för detta fantastiska band var deltagande i upplagan av tv-serien ”I Got Talent” inför miljontals passionerade TV-tittare fick Queenie sitt fantastiska genombrott. Queenie, genomför alla låtar på de ursprungliga instrumenten, ingen inspelad musik på trackmaskin, på exakt samma sätt som Queen gjorde.

Kombinationen av original instrumentering, och Michael Kluch fantastiska röst gör varje show till en unik och imponerande levande upplevelse full av energi. Autentiska kostymer och en massiv stage och ljud/ljusproduktion gör showen till en unik upplevelse.

Tider
Insläpp: 19.00
Start: 19:30
Spellängd: 2 x 45min

Åldersgräns
18 år, Ej okej för yngre i målmans sällskap.


Slagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-24 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: