Så Funkar Det – The Show! Med Anders Och Måns.

SlagthusetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bAnders & Måns åker på turné med ny humorshow våren 2020!/b

Kan din katt få dig att bli en sämre bilförare? Påverkar solglasögon din moral och vilka är nackdelarna med centraldammsugare?

I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dom i tv och hört dom i radio och sedan två år tillbaka i succépodden ”Så funkar det i P1”. Våren 2020 kommer de leverera sin allmänbildande underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow. Med hjälp av experiment, publiken, sång, dans och en och annan gissning tar Anders och Måns reda på svaren på de frågor som kommer in till showen. Om allt mellan himmel och jord. Den som kommer får se.

bSkicka in din fråga till showen:/b a target=_blankhref=fraga@andersochmans.comfraga@andersochmans.com/a

bOm Anders & Måns/b
Komikerduon iAnders & Måns/i har arbetat tillsammans i snart 20 år. Vi har hört dem i radioprogram som Wallraff, Så funkar det och Morgonpasset i P3. Vi har sett dem i tv med program som Fråga Anders och Måns, Succéduon m.fl. Sedan två år tillbaka gör de succépodden ”Så funkar det i P1”.

iAnders Johansson/i är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som
stå-upp komiker kan man ha sett honom i Parlamentet, som Stig-Helmer Olsson i musikalen
Sällskapsresan och snart som Ragnar Vanheden i nya Jönssonligan-filmen.

iMåns Nilsson/i är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att
slippa känna efter. Kanske har ni sett honom på Hemköp, Triangeln?
Våren 2020 följer Anders & Måns upp de hyllade scenföreställningarna Primater med Topplån och Nu har vi väl trevligt med showen Så funkar det – The show!

bTider/b
Insläpp: Kl 19.00
spellängd: Ca 2 timmar.

bFör mer information vänligen besök vår hemsida:/b
a target=_blankhref=http://www.andersochmans.comwww.andersochmans.com/a

Slagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-02-20 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: