Radikal Optimist - En Humorshow Av Och Med Anders Jansson

SlagthusetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Anders Janssons hyllade humorshow återvänder till Malmö den 16:e februari!
“Komisk energikur”, “genuint rolig, ”formidabel underhållning, underbart trams och “bland det bättre jag har upplevt från en scen i humorväg – Anders Janssons nya soloföreställning “Radikal Optimist” har fått ett minst sagt varmt mottagande i media och det har varit publikrusning till vårens och höstens föreställningar runt om i Sverige. Nu ger sig Anders ut på en sista sväng med ”Radikal Optimist” och den 16:e februari återvänder han till Slagthuset ännu en gång!
I Radikal Optimist tar Anders Jansson upp universella reflektioner om livet och vardagen på sitt alldeles eget sätt. Med vilda associationer och tankesprång i ett högt tempo, förstärkt av imitationer, improvisationer och fysiskt skådespel tar han sig an ämnen som scouter, nudister, utrotningshotade ljud och tänkande teknik. Hans förmåga att göra det vardagliga både tillskruvat och absurt blev under vårens föreställningar en succé både hos recensenter och publiken.
– Jag älskar att turnera. När man har en show som man gillar, så finns det inget bättre än att åka runt och spela den för så många som möjligt. Och jag känner ett ansvar att åka till olika platser i Sverige. Om ni kommer, så kommer jag! hälsar Anders Jansson.

PRESSRÖSTER OM “RADIKAL OPTIMIST”
“räkna med att bli furstligt underhållen och road” /Sydsvenska
“en komisk energikur” /Skånska Dagbladet, betyg 4 av 5
“Anders Jansson är genuint rolig” /Expressen, betyg 4 av
“Anders Janssons ståupp är formidabel underhållning” /Dagens Nyheter
“bland det bättre jag har upplevt från en scen i humorväg” /Piteå-Tidningen
“Underbart trams” /Smålandsposten, betyg 4 av 5
“Det är svårt att inte se likheterna med den internationella storstjärnan Eddie Izzard” /GP, betyg 4 av 5

OM ANDERS
Komikern, programledaren och skådespelaren Anders Jansson är kanske mest känd för sina populära karaktärer Tiffany Persson från Staffanstorp, journalisten Morgan Pålsson och programledaren Mike Higgins för Svenska för nybörjare i humorprogrammet Hipp Hipp, som han gjorde tillsammans med Johan Wester. De började samarbeta redan i grundskolan och har tillsammans bland annat gjort spex, karnevaler, Jansson & Wester i P4 och humorshower såsom 500 och Köp mjölk, Skriv bok.
Anders Jansson har även varit programvärd för Sommar i P1 (2005) och Vinter i P1 (2010), programledare för Melodifestivalen tillsammans med Nour El-Refai (2014), gjort webbserien Tiffany arbetstränar (SVT), spelat kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i komediserien Starke man” (SVT) och tre säsonger av komediserien Halvvägs till himlen (C More/TV4).

Längd: ca 90 min. Ej paus

Rullstolsplatser bokas på Kalmar BiljettCentrum biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010, Callcenter 077-170 70 70 eller Ticketmasterombud.
Gruppbokningar och övriga frågor: biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010

Slagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-02-16 15:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: