Menu

Raw På Turné MalmöMalmö

, Slagthuset
fredag, 25 september 2020 kl: 21:00

RAW på turné är äntligen tillbaka!

Efter den rikstäckande succéturnén 2018 är det åter dags för Sveriges största standupklubb - RAW comedy club att ge sig ut på en stjärnspäckad turné. Denna gång med fler turnédatum än någonsin tidigare! Som värd för föreställningarna ser vi självklart klubbens grundare Mårten Andersson och med sig har han några av landets absolut roligaste och mest aktuella komiker.

PÅ SCEN:

bÖZZ NÛJEN/b
En av Sveriges mest omtyckta komiker som i år firar femton år på standupscenerna! Efter att ha gjort stor succé med shower som Dålig stämning, Sveriges historia och nu senast Världens historia är han tillbaka hos oss, roligare än någonsin!

bMÅRTEN ANDERSSON/b
Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och ”20 år på scen”. Just nu aktuell med RAW comedy podden!

bJOHANNA WAGRELL/b

bNISSE HALLBERG/b

bTider:/b
Insläpp: kl 20:00
Showstart: kl 21:00
Spellängd: 2 h inkl paus.

bÅldersgräns:/b
18 år.
Okej för yngre i målsmans sällskap: Ja, från 15 år.

bRullstolsbiljetter:/b
Bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud.

Slagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.

Datum / Tid


2020-09-25 21:00

Plats

Slagthuset
Malmö, Carlsgatan 12 A

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad