Menu

Familjen Addams

Malmö

Slagthuset
fredag, 12 december 2014 kl:19:30

Alla föreställningar är inställda! Det har nu bestämts att Familjen Addams kommer att spelas under 6 tillfällen kommande helg och nästa helg:
Fredag 21 nov 19:30 - Lördag 22 nov 15:00 - Lördag 22 nov 19:30 - Söndag 23 nov 15:00 - Lördag 29 nov 15:00 - Lördag 29 nov 19:30
Alla tidigare köpta biljetter måste bytas in mot nya biljetter. Det har skickats ut ett informationsmail, om hur du bär dig åt, till den mailadress du registrerat vid ditt ursprungliga köp av biljetter.
Har du inte registrerat en mail-adress vid ditt köp - kontakta då Biljettforums kundservice på 0771 130 150 för hjälp.
Ingen återlösen av biljetter kommer att kunna göras.
 
 
Familjen Addams
Thing’s thumb fantastiska Buffémeny:
BBQ-grillad kycklingLurchs BBQ BeefHickoryglaserad nattbakad högrevPugsleys RoadkillChilirubbad ”pulled pork” på grisnackeMaggots’n’MayoKålsallad på hemslagen majonnäsAbdominal SurgeryTomat och paprikakokta kidneybönorMorticias Sour ShrimpsTomat, lime och koriandermarinerade räkorCarbohydrates for FesterRostad amandinepotatisSaltbakad sötpotatisChipotlemayoGrave Yard Grown VeggiesSockerstekta majskolvarKrispig sallad med knaperstekt bacon och caesardressingWednesday SweetsKolatartelette med kanderade pekannötter 
Familjen Addams, är känd som den annorlunda, för att inte säga skruvade familjen – med lätt makabra levnadsvanor. Vi har sett den som tv-serie, som film och som tecknad serie. Och nu är det dags, den kultförklarade 1960-talsserien har blivit musikal.
Familjen är helknäpp, makaber och fängslande på samma gång.
Familjen Addams består av pappa Gomez, den sentimentala pappan, mamma Morticia, en sval men passionerad kvinna, tonårsdottern Wednesday, som är som tonåringen mest … eller kanske inte. Och Pugsley, lillebrorsan, som har en förkärlek för tortyrredskap. Hos familjen bor också Gammelmormor, Onkel Fester, som är kär i månen och Lurch, den lojala Frankensteinliknande betjänten, vars ursprung är okänt, men som möjligen kommer från ”andra sidan”. För naturligtvis umgås familjen även med de döda. Därifrån får man väl tro att även den vandrande handen, The Thing, kommer.
Musikalen handlar om Addams första möte med en normal familj. Familjens dotter Wednesday blir en dag kär i pojken Lukas från en respektabel familj och nu skall hans föräldrar komma på besök!
Trion bjuds in på middag i spökslottet…….
Medverkande: Claes Malmberg, Petra Nielsen, Lasse Kronér, Jessica Zandén, Stefan Ljungqvist, Sofie Lindberg, Mikael Riesebeck, Karolina Engelbrektsson, Johan Yngvesson, Noa Gartinger/Samuel Svedlund samt stor ensemble och orkester.
Föreställningens längd är ca 2 tim och 55 min inkl paus.

Lokal: Slagthuset

Slagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.

Datum / Tid

fredag, 12 december 2014 kl: 19:30

Plats

Malmö, Slagthuset

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

495 - 595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad