Menu

20 Jan: SNOOPADELIC (Snoop Dogg) LIVE

Malmö

Slagthuset
tisdag, 20 januari 2015 kl:19:00

SNOOP DOGG TILL MALMÖ
- EXKLUSIV 2-3h SHOW


Han behöver ingen närmare presentation men SB LIVE välkomnar multi-platina artisten och hiphop legendaren Snoop Dogg till Sverige under europaturnén i Januari. Snoop Dogg är en pionjär inom hiphop och har många legendariska låtar, hela 12 album och samarbeten med bl.a. Tupac Shakur, Dr Dre, Ice Cube, Xzibit, The Game, 50 Cent och Eminem. Han har även hunnit med att medverka i många TV-serier och filmer så som Brüno, Soul plane, Starsky & Hutch, Bones och Training day.


Som DJ går Snoop Dogg under namnet DJ Snoopadelic där han har vänt upp och ner på festivaler och klubbar runt om i världen i nästan fyra år. Snoopadelic ger fansen en upplevelse sällan skådad där han blandar gamla klassiker med nya hits och liveuppträdande.


"Vi är stolta över att få boka ikonen och hiphop legenden Calvin Broadus Jr. aka Snoop Dogg / Snoop Lion / Snoopadelic till Malmö. Jag vill påpeka att SB LIVE bokar Snoop Dogg för dennes unika talang och egenskaper som artist och att detta är ett evenemang som ej stödjer någon form av narkotika. - Stort grattis till Malmö stad med omnejd!" säger Fedja Porobic, marknadsansvarig på SB LIVE.


Övrig Information:
*OBS* Ålder: 18 år
Insläpp börjar kl: 19.00
Show startar ca kl: 20.00
För drinkbord maila: bord snabel-a sblive punkt seoch uppge "Snoop Dogg" + antal personer


Slagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.

Datum / Tid

tisdag, 20 januari 2015 kl: 19:00

Plats

Malmö, Slagthuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350kr - 1495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad