Menu

Mark Lanegan

Malmö

Slagthuset
måndag, 16 maj 2016 kl:19:30

Special guest Duke Garwood
Mannen med den magiskt raspiga rösten, Mark Lanegan, återvänder till Sverige i maj för två efterlängtade spelningar i Stockholm och Malmö. Som special guest tar han med sig ingen mindre än Duke Garwood.
Den amerikanske singer-songwritern Mark Lanegan gjorde sig ett namn under nittiotalet som frontman för grungebandet Screaming Trees och med sitt egna solomaterial. Med nio soloalbum på cv:t och en mängd andra projekt - bland annat ett flertal samarbetsalbum med Isobel Campbell, The Gutter Twins-projektet tillsammans med Afghan Whigs-frontmannen Greg Dulli och inhopp i Queens of the Stone Age – har Mark Lanegan hållt sig upptagen. År 2013 släppte Mark Lanegan även Black Pudding, ett samarbete mellan Lanegan och den hyllade brittiske multiinstrumentalisten Duke Garwood som nu följer med Lanegan som special guest på vårens Sverigedatum. Duke Garwood har även bland annat samarbetat med Savages och släppt fem soloalbum varav det senaste, Heavy Love, släpptes förra våren på brittiska indielabeln Heavenly Recordings.
Räkna med en kväll med mörk, vacker och drabbande musik som inte kommer lämna någon oberörd.
Åldersgräns 13 år
Dörrarna öppnas 18:00
På scen 19:30
Något att dricka eller äta innan konserten på Slagthuset?
Meny här >>
Här bokar du bord: bokabord@slagthus.se
Kontakt: Slagthuset: +46 (0) 40 611 80 90 info@slagthus.se
Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring Biljettforums Kundservice 0771-130 150.
 

Lokal: Slagthuset

Slagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.

Datum / Tid

måndag, 16 maj 2016 kl: 19:30

Plats

Malmö, Slagthuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad