Menu

Malmöderby i Damallsvenskan LB07-FC Rosengård

Malmö

Stadion
torsdag, 31 maj 2018 kl:18:30

Derbyfest, publikfest och familjefest.
#medimatchen

Välkomna till ännu ett rafflande malmöderby som bjuder på damfotboll när den är som allra bäst!

LB07:s medlemmar och ungdomslag hänvisas i första hand till norra Ståplats.

Sektion 18-19 är i första hand reserverad för gästande lag, d.v.s. FC Rosengård.

Biljetter säljs via www.ticketmaster.se, hos Ticketmasterombud, t.ex. Malmö Arena, via telefon 0771-70 70 70, i MFF Shopen samt på matchdagen i biljettluckorna på Stadion. Vi rekommenderar att köpa biljett i förväg för att slippa kö matchdagen.

Föreningsbiljetter säljs till föreningar, lag och skolklasser om 10-25 personer. För fler biljetter än 25 går det bra att göra flera bokningar.

Med start kl.16.00 hålls #medimatchen Speakers Event i Restaurang 1910 på Stadion. För 695 kr får du en mingeltallrik med dryck, kaffe och kaka i pausen, matchbiljett till klubbstol och inte minst höra viktiga profiler från fotbollen tala på temat flickors och tjejers möjlighet att ta plats på lika villkor. Läs mer om eventet här.

Vill du som företagare ta chansen att exponera ditt varumärke i samband med matchen och därigenom stödja utvecklingen för dam- och flickfotboll i Malmö? Eller vill du stötta ett enskilt lag genom att skänka biljetter?

Tveka inte att höra av dig till vicky@lb07.se eller madeleine.timmerby@boostbyfcr.se om du vill veta mer om vilka möjligheter som finns.

Rullstolsplatser finns i nordöstra hörnet, ovanför sektion 28. Till rullstolsplats ingår en ledsagarplats. Även för barnvagnar kan man köpa ledsagareplats. Sittplatsen är en klappstol. Till dessa sektioner finns hiss.

Välkommen till Stadion torsdagen den 31 maj kl.18.30.

Datum / Tid

torsdag, 31 maj 2018 kl: 18:30

Plats

Malmö, Stadion

Karta (Google)

Typ

Sport

Kostnad

20kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad