Menu

Stefan Sauk - Fortfarande Skeptisk

Malmö

Stora Teatern - Slagthuset
söndag, 13 november 2016 kl:17:00

”SAUK – Fortfarande Skeptisk and some fcucking music”

Nu ger Stefan Sauk ytterligare två föreställningar av den hyllade showen ”SAUK – Fortfarande Skeptisk (and some fcucking music)” som dragit fulla hus genom Sverige.
Föreställningen är en isande temperaturmätare på vår tid framförd med en stor portion värme och humor. Och… Sauk sjunger…

Stefan Sauk: ”Det kulturella taket för vad som är ok att säga och inte ok att säga i Sverige har successivt sjunkit under de senaste 20 åren.”

Texterna i SAUK – Fortfarande Skeptisk tar avstamp i den satir som kännetecknade TILLFÄLLIGT AVBROTT i underhållningsprogrammet LORRY.

Stefan Sauk fick sitt stora genombrott i polisfilmen ”I lagens namn”. Därefter följde således den numera klassiska och banbrytande monstersuccéen ”Tillfälligt Avbrott” i början av 1990- talet. Där myntades uttryck som ”Det är mycket nu…” och den träffsäkra rollfiguren Doktor Dengroths uttalande ”Jag är skeptisk” blev begrepp med hela svenska folket.
Sedan genombrottet har Stefans dynamiska och mångfacetterade karriär rört sig ledigt mellan olika genrer och format som tex TV-succéerna som ”Vendetta”, ”Lorry”, ”Torka Aldrig Tårar Utan Handskar” och på scen ”I Rosens Namn”, ”I huvudet på Bergqvist och Sauk” musikalen ”Miss Saigon” där Stefan även vann en Guldmask för bästa manliga musikalskådespelare. I detta nu gör Stefan succée i musikalen ”Kinky Boots” på Malmö Operan där kritikerna varit lyriska över hans komiska och tragiska karaktärs insats som enligt DN:s kritiker var värd hela biljetten. Mångfalden har alltid varit Stefans signum och vad många inte vet är att han även har en musikalisk begåvning av rang.

DN om Kinky Boots:
”Stefan Sauks fabriksarbetare gör sitt bästa för att hålla isär manlighet och kvinnlighet, men i finalen trycker han ändå ner sig i ett par kinky boots, och det är nästan värt hela biljetten”

Sagt om föreställningen:
”Få svenska skådespelare är så oförutsägbara som Stefan Sauk, det är svårt att inte beröras av det som flyger ur denne estradörs mun” - Blekinge Läns Tidning om
”Stefan Sauk ägde scenen med sina underfundiga idéer och lockade till många skratt men också till eftertänksamhet” - Västerviks tidning
”Stefan Sauk är sylvass och mycket påläst, vilket gör de flesta av hans argument och funderingar logiska” - Norran

Rullstolsplats bokas via Ticketmasters Callcenter 077 170 70 70

Längd: ca 90min, ej paus
Arrangör: www.lifeline.se

Datum / Tid

söndag, 13 november 2016 kl: 17:00

Plats

Malmö, Stora Teatern - Slagthuset

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

460kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad