Big Slap Festival

TallrikenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Hemsida | Facebook | Spotify | Youtube | Instagram


Toppartister från hela världen kommer till oss och skapar ett magiskt musikparty mitt i Malmö. Tallriken är en unik cirkulär plats omgiven av höga, vackra träd mitt i centrala Malmö och har verkligen blivit ett signum för Big Slap. Precis som tidigare år tilldelas varje artist specifika set-tider. Tallriken, med sin cirkulära form, delas upp i olika sektioner. Scenen centreras vid norra ingången för att ge alla besökare samma goda överblick. På höger sida om scenen byggs en VIP-sektion, vilken delas upp i ytterligare två sektioner – cabanas och ståplats. 2019 kommer vi bygga ut VIP området och den kommer bli större än tidigare år.


Vid södra ingången byggs bar- och restaurangområden. Målet är att överträffa varje besökares förväntningar genom att bjuda på en upplevelse utöver det vanliga i en unik miljö med många sittplatser, stort matutbud samt extrem produktion i form av ljud, ljus, kolsyra, konfetti, pyroteknik, raketer, enorma LED-väggar och mycket mer. Listan kan göras hur lång som helst. Området kommer vara inhägnat och biljett krävs för att besöka festivalen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-03 12:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook