Menu

Vi Som Älskar 90-Talet

Malmö

Tallriken
lördag, 30 juli 2016 kl:13:00

Danska konceptet ”Vi elsker 90erne” har sedan starten 2014 formligen gjort braksuccé i vårt grannland. Nu är det dags för svenskarna att hoppa på
Lördag den 30 juli är det dags för Skandinaviens största, mesta och festligaste 90-talsparty att inta Malmö och Tallriken i Pildammsparken! Danska konceptet ”Vi elsker 90erne” har sedan starten 2014 formligen gjort braksuccé i vårt grannland. Nu är det dags för svenskarna att hoppa på nostalgitåget!
Det handlar om 90-talets största namn på en och samma kväll, med över tjugo nationella och internationella artister, ett pärlband av den tidens absolut främsta DJ’s samt en hel dag med härlig samvaro med likasinnade. Slut upp med alla dina vänner och bekanta, det kommer att bli ett hullabaloo av sällan skådat slag. En upplevelse utan motstycke för dig som älskar 90-talet!
KOLLA IN ÅRETS SPELSCHEMA
VIKTIG INFO SAMT FAQ
OFFICIELL EFTERFEST
Årets lineup: Vengaboys, Rednex, Haddaway, Snap!, East 17, Jenny from Ace of Base, Gigi D’Agostino, E-Type, Peter Andre, Dr. Bombay, Captain Jack, Dr. Alban, 2 Unlimited, Paradisio, Cappella, Basic Element, Twenty 4 Seven, Drömhus, Rob n Raz feat. D-Flex, Heather Small of M People, Whigfield, Daze, 666.
Kvällens konferencier: Cornelius Löfmark
Kvällens DJs: Sticky Bomb (Wilmer X) & Anders Cederholm
FESTIVALBILJETTER: 595 kr  (Finns fortfarande, högt biljettryck!)
VIP-BILJETTER (Slut!)
Med VIP-biljetter får ni tillgång till: Separat VIP-entré, separat bar och restaurang med personlig service på avgränsad VIP-hylla i två etage och vattenspolande toaletter.
Dörrar 12:00
Musikstart 13:00
Slut 24:00
Åldersgräns 18 år
Rullstols biljett köps via Biljettforums kundservice telefon 0771-130 150
Ledsagare har fri entré.
 

Lokal: Pildammsparken

Datum / Tid

lördag, 30 juli 2016 kl: 13:00

Plats

Malmö, Tallriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195 - 695

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad