Menu

Matnatten Malmö

Malmö

Tillkännages Vid Senare Tillfälle
onsdag, 7 oktober 2020 kl:16:00

I Matnattens hemstad Malmö brinner många av våra krögare lite extra för det gröna köket och det vill vi hylla med en Matnatt vego style! I Matnatten Vego går ni på en krogsafari genom stan och får prova på grön och skön mat från världens alla håll!


Matnatten är krogsafarin där du och hundratals andra matentusiaster ger sig ut på stan för att prova på 8 av stans krogar - under en och samma kväll! Med ett klippkort i din hand och en Matnatten-pin på rocken serveras du ett smakprov som representerar krogen och dennes koncept.


Smakproven kan serveras sittande, stående eller över bardisken - allt beroende på krogarnas förutsättningar. Givetvis erbjuds även en uppsjö av passande drycker att köpa till!


Evenemanget pågår mellan kl. 16-23 och ni tar er lättast runt i staden på cykel eller till fots och ni besöker krogarna i egen takt och turordning.


Vad är vegetariskt för Matnatten <3 Vego?
Restaurangerna serverar precis som tidigare ett smakprov på något som representerar dem och deras koncept. Rätten som serveras är som minst lakto-ovo-vegetarisk, vilket innebär att ex veganska alternativ kan förekomma men är inget som garanteras.


Besök Matnatten själv eller tillsammans med vänner och familj. Är ni livsnjutare och matentusiaster tror vi att ni kommer trivas!

Datum / Tid

onsdag, 7 oktober 2020 kl: 16:00

Plats

Malmö, Tillkännages Vid Senare Tillfälle

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

349

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad