Menu

Räfven Firar Jul På Victoriateatern!Malmö

, Victoriateatern
torsdag, 14 december 2017 kl: 19:00

Räfven bjuder traditionsenligt in till alternativ jul i kärlekens och mångfaldens tecken! Med dans och sväng samlas vi kring julens budskap om öppenhet, kärlek och gemenskap. Strunta i julklappshandeln och ta med dig släkt och vänner till Victoriateatern istället!

? Torsdag 14 december
? Insläpp kl 19, på scen ca 19.30
? Förköp: 100:- i salongen (stående) 150:- på balkong (sittande, med rätt att gå ner i salongen). Entré vid köp i dörren 150:- (i mån av plats).
Biljetter säljs via: Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö, 040-103020 (https://goo.gl/zwAAe3)

Sedan Räfven bildades i Göteborg 2003 har de gjort hundratals spelningar både i Sverige och utomlands. Deras energifyllda mix av punk och folkmusik från världens alla hörn gör sig allra bäst framför en svettig publik. Det är eufori, energi och ett sanslöst sväng!
Nu är det julfest på gång - på Räfvens vis!
Räfven har alltid trott på mirakel i vardag och i fest, på överraskningar, magi och det fullständigt oväntade. Det har fört dem ut på turnéer till såväl Japan som till Västerbotten, till de mest märkliga spelningar, fester, händelser och tilldragelser. Nu skapar de sin alldeles egna speciella magi på Victoriateatern mitt i decembermörkret.
Välkommen till en värld där allt kan hända, där dans, musik, glädje och gemenskap är i fokus, där alla är stjärnor och där stjärnorna faller.

Datum / Tid


2017-12-14 19:00 -22:00

Plats

Victoriateatern
Malmö, Södra Förstadsgatan 18

Typ

Musik

Kostnad

100:-

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad