<
Menu

Mer information

    

Malfunction pres. KSMB (SE) LIVE

Malmö

Babel
lördag, 6 november 2021 kl:18:30

2021 är det 41 årsjubileum för skivorna ”Aktion” och ”Bakverk 80” släpptes. Det firar KSMB med att hylla de klassiska skivorna med en unik konsert där de spelar alla låtar, en efter en.


KSMB (SE) LIVE
Skärholmens Punkensemble bildades 1978 av ett gäng gymnasieungdomar som en parodi på den punkvåg som svepte in från England. Inte långt senare gick bandet från 13 medlemmar till 5 och kortade namnet till KSMB. Inom ett par år blev KSMB Sveriges mest kända punkband näst efter Ebba Grön. Musiken var snabb och aggressiv med texter som sparkade mot etablissemanget utan att vara partipolitiska.


Konserterna blev många och välbesökta. Energin som dom båda sångarna Michael Alonzo och Steppan Guiance piskade upp manade till motstånd mot vuxenvärlden och blev många svenska tonåringars soundtrack i början av 80-talet. I snabb följd 1980 släppte KSMB albumen ”Bakverk 80” (Samlingsalbum ihop med Travolta Kids & Incest Brothers) samt den numera klassiska debuten ”Aktion”.


2021 är det 41-års jubileum och det är dags att hylla de klassiska skivorna. På en unik konsert kommer alla låtar spelas en efter en.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid


lördag, 6 november 2021 kl:18:30

Plats

Babel Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Tillbaka Sök

Välj stad