Menu

Sanctuary + Halcyon Way

Malmö

Babel
fredag, 22 september 2023 kl:20:00

Åldersgräns: 18 år
För att fira att det är 30 år sedan Sanctuarys stora mästerverk Into The Mirror Black släpptes ger sig bandet ut på en europaturné.
"Into The Mirror Black" var Sanctuarys andra fullängdare och videon till låten Future Tense syntes ofta på MTV’s Headbangers Ball på den tiden. Bandet turnerade flitigt och gjorde sig ett stort namn som ett av de mest intressanta nyare banden inom genren. Men 1992 splittrades bandet och det dröjde ända fram till 2010 som de återförenades.
Sommaren 2017 gjorde Sanctuary en fantastisk spelning på Gefle Metal Festival men tyvärr var detta sista gången som sångaren Warrel Dane stod på scen i Sverige. I december 2017 gick han tyvärr bort. Han är numera ersatt som sångare i bandet av Joseph Michael från bandet Witherfall.
Förband till Sanctuary på den kommande turnén är det amerikanska bandet Halcyon Way.

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 22 september 2023 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

370

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad