Menu

Monolord + Blackwater Holylight

Malmö

Babel
lördag, 11 december 2021 kl:19:00

Åldersgräns: 18 år


Från och med 1 december är det lag på att samtliga besökare på evenemang utan restriktioner måste visa upp giltigt covidpass/vaccinationsbevis. Därför måste du som besökare ha aktuellt covidpass med dig tillsammans med legitimation. Covidpasset scannas i entrén i samband med att biljetten scannas. Enligt lag kan vi inte släppa in personer utan giltigt covidpass och tänk på att det alltså gäller bevis på två vaccinationer, ett bevis på negativt covidtest är inte giltigt. Detta gäller konserter från 1 december fram till 15 januari, för senare konserter återkommer vi om. För dig som inte har covidpass går det bra att återlösa din biljett fram till två dagar innan aktuellt evenemang. Kontakta i så fall ditt biljettombud. För mer info om covidpasset hänvisar vi till www.ehalsomyndigheten.se/covidbevis/


Det svenska doombandet Monolord gör i december tre spelningar runt om i Sverige.


Göteborgstrion Monolord är ett av de främsta banden inom nyare doommusik. Ända sedan starten 2013 har bandet bestått av sångaren/gitarristen Thomas V Jäger, trummisen Esben Willems och basisten Mika Häkki. De har med tiden blivit ett av landets viktigaste band inom genren. Den senaste plattan ”No Comfort” släpptes 2019.


Förband på spelningarna blir det amerikanska bandet Blackwater Holylight.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 11 december 2021 kl: 19:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad