Menu

Linus Hasselberg (SE) Live

Malmö

Babel
onsdag, 8 december 2021 kl:19:00

**VIKTIGT! Vid ankomst krävs uppvisande av vaccinationsbevis plus giltig legitimation enligt folkhälsomyndighetens restriktioner för allmänna sammankomster.**


Linus Hasselberg (SE) LIVE
Vi är glada att presentera Linus Hasselberg som stannar vid i Malmö på Babel och lirar med sitt band onsdagen den 8 december, missa inte det!!


Efter debutskivan Granada, Granada, släppt 2018 på ICEA tillsammans med en fotobok utformad av fotografen Olof Grind kom våren 2021 Linus Hasselbergs andra album, Oktober & Oranget. Nu ger han sig ut på en miniturné med stopp i Malmö, Stockholm och
Örebro.


Oktober & Oranget är inspelat i Linus studio Röda Paradise, i Hälsingland och Berlin och på albumet hörs gästinhopp från Moonica Mac, Johannes Räihä, Cornelia Jakobs, Benjamin Gustafsson och Erik Henebratt. Nu ger han sig ut på en miniturné med stopp i Stockholm, Malmö och Örebro.


”Spår som titellåten och Bröllopet – med Moonica Mac på sång – kommer att ta Hasselberg till diverse nomineringar vid årets slut.” (Lars Nylin, Musikindustrin 2021)


”Hasselberg är, om inte förr, så nu, bevisligen en okrönt ordkonstnär bortom denna värld. God Lyssning!” (Alexandra Lovén, Gaffa 2021)


”Ifølge mine ører er definitivt «Oktober og Oranget» årets musikalske sjarmbombe så langt. Et album der tekster, spoken word, vokalinnslag og produksjonen smelter sammen til en høyere enhet.” (Espen Amundsen, Popklikk 2021)


”Utmärkande för Linus musik är hur han på ett spöken word-aktigt sätt framför sina självbiografiska och detaljerade texter över stökigt organiska produktioner som suger med en ner till kärleksäventyr vid Medelhavet.” (Fanny Betnér, Kultmagasin 2021)


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

onsdag, 8 december 2021 kl: 19:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

110kr - 130

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad