Menu

Snoop Dogg vs Cardi B - Fredag 25 nov

Malmö

Babel
fredag, 25 november 2022 kl:23:30

**SNOOP DOGG vs CARDI B
**Only the best of the best, men vem är egentligen bäst? Med en lång rad unbeatable looks och unforgettable hooks, ska vi nu kröna Malmös favorit. Två dansgolv, men bara en vinnare. 
Snoop Dogg –  Vem har inte dansat på en hemmafest till legenden SNOOP? Ett otroligt bibliotek av hits from the golden era så som Still D.R.E, The Next Episode, P.I.M.P och tidlöst immaculate vibes gör honom till The Doggfather av världens alla dansgolv. Varesig du känner honom som Snoop Dogg, Uncle Snoop, Snoop Lion eller Snoopzilla vet du garanterat vad som utlovas och kommer få er att drop it like its hot när vi sjunger att vi är young, wild and free!
Cardi B – Känd för snabba punchlines, träffsäkra och skandalösa textrader som alltid levereras med ett oslagbart flow. Eooooowww! Vår queen Cardi B fyller dansgolvet med influenser från världens alla hörn! Leta fram dina Red Bottoms för nu ska vi visa våra bästa moves och bästa bars från vår rap-queen BARDI och fylla huset till toner av WAP, I Like It, Money och UP!
Höj glasen and drop it LOW för nu ställer vi stjärnskotten mot varandra på varsitt dansgolv och ställer oss frågan, vem är Malmös favorit?

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 25 november 2022 kl: 23:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Klubb

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad