Menu

Lord Of The Lost (DE) LIVE

Malmö

Babel
fredag, 10 maj 2024 kl:20:00

LORD OF THE LOST - 10 MAJ PÅ BABEL
En dag före Eurovision Song Contest-finalen på Malmö Arena, den 10 maj 2024, kommer Lord of The Lost att genomföra en mycket speciell ESC-show på Babel i Malmö.
LORD OF THE LOST
Efter att ha tävlat i ESC 2023, haft enorm framgång med albumet ”Blood & Glitter” och sålt ut konsert efter konsert samt kört en Europaturné med legendariska Iron Maiden, återvänder Lord of The Lost till Sverige för en specialkonsert.
Förutom att de kommer spela sitt bidrag till ESC 2023 ”Blood & Glitter” och andra LOTL-låtar, kommer de självklart att framföra sin coverversion av Finlands ”Cha Cha Cha” plus några andra utvalda ESC-hits. Och beroende på vilka som är på plats under ESC-veckan i Malmö kan det finnas en chans att välkomna några andra ESC-stjärnor på scenen...

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 10 maj 2024 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad