Menu

Tingsek - Duokonsert med Måns Mernsten (SE) LIVE

Malmö

Babel
fredag, 13 oktober 2023 kl:20:00

TINGSEK - Duokonsert med Måns Mernsten
Tingsek har sedan tidigt 2000-tal gett sin publik svensk soul med influenser av amerikansk tradition. Skånebördiga sångaren, låtskrivaren och producenten Magnus Tingsek är en av våra allra främsta liveartister där inget lämnas åt slumpen. Under lång tid har Tingsek, med sitt fantastiska band, visat var skåpet ska stå. Tingsek på scen levererar modern soul av yppersta världsklass som får publiken att trilla baklänges.
2021 släppte Tingsek skivan ”Home” som med sitt personliga uttryck är en naturlig och spännande utveckling. Både textmässigt och musikaliskt, där singeln ”Family” är ett ypperligt exempel. Hösten 2022 släpptes en EP som spelats in tillsammans med Helsingborgs symfoniorkester och som på alla sätt visar den musikaliska bredd som denna unika artist har.

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 13 oktober 2023 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad