Menu

Cornelia Jakobs (SE) LIVE

Malmö

Babel
onsdag, 8 maj 2024 kl:20:00

Missa inte Cornelia Jakobs LIVE I Malmö under Eurovision! Det kommer att bli en gryyyyym kväll!
CORNELIA JAKOBS (SE)
När de sista tonerna av ”Hold Me Closer” ringde ut i Melodifestivalen 2022 dröjde det inte lång tid innan Cornelia Jakobs gick från favorittippad till favorit – när hon utsågs till fansens favorit under Eurovision Song Contest i Turin. Hon har sedan dess belönats med dubbla Rockbjörnar, Musikförläggarnas pris och nu senast korats till Årets nykomling på Grammisgalan.
Våren 2023 återvände Cornelia Jakobs som mellanakt i Eurovision Song Contest där vi såg henne uppträda med en cover av Mel C:s ”I Turn To You”. Hon har dessutom släppt låtar som “Rise”, “Bloody Mind”, “Need You Now” samt en tolkning av “It Takes a Fool To Remain Sane”. Detta är dock bara startskottet i framgångssagan som stavas Cornelia Jakobs – under 2024 väntas mer musik från Cornelia och hon befinner sig just nu i studion och arbetar med sitt debutalbum.
Våren 2024 är det dags för en ny turné för att stilla det skriande behovet att höra en av våra mest intressanta röster just nu. Startskottet går av stapeln på Vega i Köpenhamn och därefter besöker Cornelia Jakobs totalt 12 länder runt om i Europa innan hon avslutar på hemmaplan med en Sverigeturné. En vårturné som avslutas i Malmö i samband med Eurovision Song Contest.

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

onsdag, 8 maj 2024 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad