Menu

Bonafide (SE) LIVE

Malmö

Babel
onsdag, 13 mars 2024 kl:20:00

Bonafide är tillbaka med besked med sitt sjunde album Are You Listening? Bandet bildades av sångaren och gitarristen Pontus Snibb i Malmö 2006, med uppdraget att spela hårdrock som den ska spelas: trogen sina rötter i den elektriska bluesen och tidig R&B. Sedan dess har turnébussen tagit dem många varv runt Sverige och Europa – men 13 mars återvänder de äntligen för att möta Malmöpubliken!
BONAFIDE (SE)
På Are You Listening? har Bonafide återigen jobbat med demonproducenten Chips Kiesbye (Hellacopters, Sahara Hotnights, Sator) – liksom på genombrottsskivan Something’s Dripping som gav bandet sin största hit och anthem, Fill Your Head With Rock. Are You Listening? är första albumet sedan Live At KB (2019) och föregicks bl a av radiosingeln Snacket, en duett på skånska med Nisse Hellberg!
”Här lever Pontus Snibb och Nisse Hellberg ut den gemensamma kärleken till AC/DC och möts i en ganska svåremotståndlig malmöitisk text.” skrev Håkan Steen i Aftonbladet.
”Aldrig tidigare har Bonafide lyckats så klockrent med att presentera ett låtmaterial där knappt någonting faller ur ramen.” – Sweden Rock Magazine
”Pontus Snibb på sång har Sveriges bästa rockröst och intensivaste minspel.” – Rockbladet
”Bonafide är ett av Sveriges ledande bidrag till den traditionella, bluesskitiga hårdrocken i modern tid.” – Rocknytt
Bonafide är:
Pontus Snibb – sång & gitarr
Anders Rosell – gitarr
Martin Ekelund – bas
Niklas Matsson – trummor

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

onsdag, 13 mars 2024 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad