Menu

Sällskapet pres.Diane Emerita med gäster (SE) LIVE

Malmö

Babel
fredag, 5 april 2024 kl:20:00

Sällskapet presenterar stolt Diane Emerita! Aktuell med kommande EP "Travelling Forever" inleder Diane vårens turné på som starkast på hemmaplan med gäster och ny musik fredagen den 5 april på Babels scen!
Diane Emerita har den fängslande förmågan att fånga ärlighet med sin djupa och emotionellt laddade röst. Ändå är det hennes kompletterande fantasifulla pianospel som skapar grunden till hennes äventyrliga och råa sound. Efter att ha framfört singeln ”Fairytale Metro” beskrev SVT Babels Jessica Gedin Dianes musik som ”Stillfulla piano slingor får samsas med säregen text och drömsk röst i en genre som borde ha ett helt eget namn”.
Under 2023 spelade Diane på Malmö Sommarscen, Way Out West, Debaser Pontonen, Grå Gåsen på Gotland (för att nämna några) samt varit supporting act för artister som Sara Parkman och Moonica Mac. Våren 2024 är Diane Emerita aktuell med release av sin kommande EP “Travelling Forever”, en resa hon behövde ta för att hitta djupet i sin röst. EP släppet är följt av tre innerliga konserter under våren. Travelling Forever, är ett samarbete med den tidigare grammisnominerade producenten Hampus Norén där första singeln ”Homegoing” hyllades av Per Sinding Larsen.

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 5 april 2024 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad