Menu

Doc Lounge Malmö Pres. Let The Canary Sing

Malmö

Babel
tisdag, 7 maj 2024 kl:18:00

Doc Lounge Säsongsavslutning - Let The Canary Sing
Doc Lounge vårsäsong närmar sig sitt slut och vi kan inte tänka oss en bättre avslutning än att fira tillsammans med er! Tisdagen den 7:e maj bjuder Doc Lounge, i samarbete med Nöjesguiden, in er till vårens säsongsavslutning!????
Och vad vore en avslutning utan en riktig höjdarkväll? Vi kommer att bjuda på en filmupplevelse som ni sent kommer glömma - en djupdykning in i livet och karriären hos den legendariska popikonen Cyndi Lauper, med filmen "Let The Canary Sing"!Men det är inte allt! 
Vi kommer att öppna dörrarna en timme tidigare, klockan 18.00, och vi kommer ha öppet Babels uteservering. Här kan vi alla samlas för härligt häng, musik och förhoppningsvis värmande solsken!??

????18:00 Dörrarna Öppnas - Babels uteservering ????20:00 Filmvisning Let The Canary Sing
Genom filmklipp som aldrig tidigare visats, historier som aldrig berättats och ofiltrerade intervjuer får vi följa Cyndi när hon går sin egen väg efter att hon i 30-årsåldern toppade listorna och fortsatte att skapa, förnya och förfäkta sin tro i fyra decennier.I exklusiva intervjuer möter vi några av Cyndis närmaste vänner och familjemedlemmar, inklusive Boy George, Billy Porter och Patti LaBelle. 
Regissören Alison Ellwood lämnar ingen oberörd i berättelsen om den banbrytande artistens oöverträffade inverkan på musikindustrin. Filmen berättar om Cindys kometkarriär med hennes banbrytande musik, ständigt föränderliga punkstil och hur hon inspirerat generationer med sin orädda attityd och radikala åsikter som hon aldrig lät rubbas.

????I Samarbete med Nöjesguiden????

? OM KVÄLLEN
Dörrar öppnas 18.00 | Filmstart 20.00Var? Babel, Spångatan 38, MalmöFörköp via BillettoBiljettpris: Ordinarie 120:- | Student, pensionär 100:- | DOC LOUNGE GULDKORTSKAMPANJ (400 kr) ger fri entre till alla säsongens ordinarie visningar. Köp här.
Garderob Babel har obligatorisk garderob för 30:-
Återköp: Köpt biljett återbetalas ej.

? OM FILMEN
Speltid: 96minSpråk: Engelska | Undertexter: EngelskaRegi: Alison Ellwood

? Sittplatser:
Alla platser är onumrerade. Möbleringen är fast, så inga möjligheter ges för besökare att flytta stolar etc.

? Tillgänglighet:
Babel ligger en halv-trappa upp. Det finns en ramp till vänster om entredörren. Be entrevärdar eller kassapersonal om hjälp för att fälla ner denna. Det går bra att meddela i förväg om du vill ha hjälp när du kommer: rebecka@doclounge.seEn rymligare toalett, anpassad för rullstol finns i anslutning till entre och garderob.Textning av våra filmer varierar. Se på varje enskilt evenemang för detaljer kring språk och eventuella undertexter.

Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

tisdag, 7 maj 2024 kl: 18:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad