Menu

Maustetytöt (FI) LIVE

Malmö

Babel
lördag, 7 september 2024 kl:20:00

MAUSTETYTÖT (FI)
Maustetyto?ts musik är en oemotståndlig kombination av fängslande melodier och hyperrealistiska texter som verkligen går att relatera till. Maustetytöt släppte sin debutsingel "Tein kai lottorivini väärin" i början av 2019. Låten blev omedelbart en klassiker och har streamats över 10 miljoner gånger. Maustetytöt har hittills släppt tre album. Alla albumen finns med bland de bäst säljande albumen på listorna i Finland varje år.
Priser, guldskivor och hundratals utsålda konserter har befäst Maustetytöts position som ett av Finlands mest populära band. Deras samarbete med det legendariska bandet "Agents" har gett dem en ny publik i Finland, liksom deras nyliga samarbete med ikoniska regissören Aki Kaurismäki i hans hyllade film "Fallen leaves", vilket har öppnat dörrar internationellt. Maustetytöt har turnerat inte bara i Finland i år utan också i Frankrike, Tyskland, Sverige, Tjeckien och Italien.

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 7 september 2024 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad