Menu

Sällskapet pres. Mami Umami + Boko Yout (SE) LIVE

Malmö

Babel
fredag, 29 mars 2024 kl:20:00

MAMI UMAMI + BOKO YOUT - FREDAG 29 MARS
MAMI UMAMI
De har rivstartat sin resa på den moderna musikscen med ett djärvt inträde från undergroundens neonkantade skuggor, och med sina teatraliska och interaktiva shower skapat en hängiven publik och växande stark följarskara.Den första januari släpptes deras debutalbum "Söndagsångest", ett smakprov på det skruvade och gränslösa universum som är deras signum.
I "Söndagsångest" bjuder MAMI UMAMI lyssnaren på en resa genom en värld av samhällskritisk humor och gåtfulla budskap. Deras musikaliska palett är mångfacetterad och genreöverskridande, där de smidigt pendlar mellan allt från hiphop och breakbeats till jazz, punk och indie.
BOKO YOUT 
Grammisnominerde Boko Yout är bandet från Stankholm som beskrivs som en clash mellan afrogrunge och hiphopsoul. På scenen blandas dramatiska monologer, vandrande rytmer, böljande melodier och handdockor i en stil man valt att kalla för afro grunge. Efter två singlar och en omtalad sommarturné har bara en glimt av Boko Youts universum presenterats, men satts på kartan som en hike att lägga på minnet.

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 29 mars 2024 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad