Menu

Its a Dancehall Ting - Lördag 20 april

Malmö

Babel
lördag, 20 april 2024 kl:23:30

It’s A Dancehall Ting x Vardagsrummet
Varmt välkomna till Malmös HETASTE Dancehall Klubb! Gör er redo för en oförglömlig natt fylld med Riddims, hängivna dans-crews och en oslagbar vibe! It’s A Dancehall Ting, lördag 20 april!
Gör dig redo för en musikupplevelse utöver det vanliga!! It’s A Dancehall Thing bjuder in dig till en oförglömlig natt fylld med dancehall, Basshall-vibbar och Shatta-magi. Våra DJs, inspirerade av den världskända DJ Kybba med miljoner följare och streams, kommer att leverera en unik mix av Caribbean, Latin och Afro musik – skapad för att för att sätta eld på dansgolvet!
? Dancehall – Basshall – Shatta – Latin – Afro ?
Vi hyllar kulturen med kärlek till soundsystems, dansgrupper, UNITY och Jamaica, med en extra touch av basshall. Släpp loss och dansa till de STÖRSTA låtarna av legendariska artister som Beenie Man, Cecile, Sean Paul, Spice, Vybz Kartel, Aidonia, och många FLER… Gör dig redo för den ultimata Dancehall-upplevelsen, där varje beat är en brygga mellan kulturer och varje danssteg är en hyllning till passionen för musiken!
? Vardagsrummet – Hiphop, RnB och Pop?
Kliv in i vardagsrummet och upptäck en fantastisk mix av Hiphop, RnB och Pop som tar dig på en resa genom musikhistorien och lämnar dig med en känsla av eufori. Vår fenomenala DJ kommer att skapa minnen och förflytta er genom ljudets labyrint, och vi lovar att varje låt kommer att sätta er själ i brand. Sjung till dina favoritlåtar när våra Throwback-moment tar dig tillbaka i tiden, väcker minnen och får dig att dansa som aldrig förr med ikonerna Drake, Rihanna, 50 Cent, och Doja Cat.

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 20 april 2024 kl: 23:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Klubb

Kostnad

75kr - 4000

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad