Menu

Efterklang (DK) LIVE

Malmö

Babel
lördag, 14 december 2024 kl:20:00

EFTERKLANG (DK) LIVE
Det hyllade danska bandet Efterklang kommer till Babel i Malmö den 14 december med både ny musik och en omfattande Europaturné! Missa inte chansen att uppleva deras banbrytande och experimentella musik live på scenen.
Efterklang återvänder med första nya släppet sedan 2021 och inleder nästa ljudkapitel med "Getting Reminders", en helt ny singel med Beiruts Zach Condon på trumpet. Utöver singeln, som släpps i samband med nya dokumentären Efterklang: The Makedonium Band, ger sig bandet ut på en en omfattande Europaturné för att fira både ny musik och bandets 20-årsjubileum.
Sedan 2003 har Efterklang släppt en lång lista med hyllade album och turnerat internationellt med sin experimentella musik, som innovativt blandar element från pop, indie-rock, post-rock och elektronisk musik. Gruppen som består av Mads Brauer, Casper Clausen och Rasmus Stolberg, har tidigare släppt dokumentärerna An Island i samarbete med regissören Vincent Moon och The Ghost of Piramida i samarbete med regissören Andreas Koefoed.

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 14 december 2024 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

260kr - 295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad