Menu

Divine Fridays - Fredag 19 april

Malmö

Babel
fredag, 19 april 2024 kl:23:30

Äntligen Fredag, vi bjuder såklart på ett hett dansgolv och en vibrerande fest väntar när Divine Fridays intar Babel den 19:e april! Det blir hetta, överraskningar, svettigt dansgolv & allt ni längtar efter. Divine Fridays bjuder på en divine mix av reggaeton, tropisk house, hiphop och rnb!
? DIVINE FRIDAYS ?
Efter en lång vecka finns det inget bättre än att gå ut med vänner och släppa taget på dansgolvet. Låt rytmen hypnotisera dig och tonen styra dina steg. Dröm dig iväg till en tropiskt urban-party och njut av Malmös bästa dansgolv.
Släpp loss din inre dansare och njut av en mix av sensuella reggaeton-beats, hypnotiserande tropiska house-rytmer och de mest groovy hiphop- och R&B-låtarna. Vi garanterar att du kommer att vara på dina fötter hela natten.
? ???????????????????????????????????? ? ???????????????????????????? ???????????????????? ? ???????????????????????? ? ???????????? ?
Vacation Forever – Real Life Whatever!

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 19 april 2024 kl: 23:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Klubb

Kostnad

25

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad