Menu

Guldkort Doc Lounge Malmö Höst 2024

Malmö

Babel
tisdag, 30 april 2024 kl:00:00

Med Doc Lounge Guldkort är din plats på samtliga åtta visningar under hösten 2024 på Babel i Malmö garanterad, även vid slutsålda föreställningar! Dessutom får du företräde i kön. Välkommen att ta del av detta erbjudande! ????
Guldkortskampanj - Passa på att säkra ditt guldkort för endast 400 kr istället för 450 kr fram till midnatt den 7 Maj.????
Grupprabatt - Samla ihop dina nära och kära eller varför inte dina arbetskollegor? Nu har vi även ett erbjudande där ni kan köpa minst 5 guldkort för otroliga 300 kr styck, vilket innebär att ni sparar hela 750 kr!????

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

tisdag, 30 april 2024 kl: 00:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad