Menu

Bonanza pres. Black Moose - lördag 4 maj

Malmö

Babel
lördag, 4 maj 2024 kl:23:30

BONANZA PRES. BLACK MOOSE - LÖR 4 MAJ
Bonanza är på besök och smygstartar sommaren, denna gång tillsammans med BLACK MOOSE! Malmös mest dansgalna och populäraste klubb BONANZA – ger er det finaste inom ????&????, ????????????????????????????????????, ????????????????????????, ????????????????????????????????, ???????????????????????????????? ???????????? ????????????????????????????????????! Lördagen den 4 maj!
? ? · . Vardagsrummet och party-kyrkan delar hus!? ? ? · .
?????????????????????????: Bonanza bjuder på en super lördag! Det blir alltså ett äventyr denna lördag, en musikalisk resa från New York till Favelan i Rio de Janeiro och allt däremellan. ???????????????????????????????????? – HIPHOP – ???????????????????????????????? - BEATS
?????????????????????????????????????????????????????? ???????? ????????????????!– Vardagsrummet är en oas i det stora hela. Det som tidigare var lilla baren har nu förvandlats till Malmös bästa häng. Viben är total och vi skrattar, tramsar och sippar på bubblande cocktails! ????&????-????????????????????????????????-????????????????????????
? BLACK MOOSE ?
Black Moose är en av Sveriges, om inte Nordens, största urban-DJ med rekordmånga bokningar över hela världen.. Han har arbetat med välkända svenska akter som Lazee, Näääk & Nimo, Ken Ring, Abidaz, Dani M, Einar, Medina och öppnat för internationella artister som The Game, Davido, Ice Cube, Wiz Khalifa, Burna Boy, 50 Cent, Young Jeezy, Mos Def, Bone Thugs N Harmony.
Black Moose blev den första DJ:n någonsin som vunnit Kingsize Magazine ”DJ of the year”-priset tre år i rad. Black Mooses unika spelstil har gett honom möjligheten till internationella samarbeten och han kan titulera sig som ambassadör för bolag som Sms Audio (50 Vent) Puma, Clean Drinks, Moose Knuckles, Adidas m.m. Under sommarmånaderna spelar Moose flitigt på klubbar och festivaler i både Sverige och övriga världen.

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 4 maj 2024 kl: 23:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Klubb

Kostnad

75kr - 3000

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad