Menu

Standup-kollektivet Tight

Malmö

Babel
torsdag, 17 oktober 2024 kl:20:30

HUMORKOLLEKTIVET TIGHT
Humorkollektivet Tight består av några av Sveriges mest hyllade kvinnliga komiker, prisade både i Sverige och utomlands för sin humor. Tillsammans bjuder de in till en standupshow i fyra delar. Fyra röster, fyra personligheter, fyra akter - till priset av en. En orimligt bra deal. Tight är ett humorkoncept utan restriktioner. Det är hårt, rått, äkta och mest av allt roligare än det mesta du kan gå och se i höst.På sin första stora Sverige-turné besöker de 14 städer över hela Sverige.
Humorkollektivet Tight är:
Evelyn Mok
Medan standup-kollegorna jobbade för att slå sig fram i Sverige flög Evelyn till London och slog igenom där, på den plats i världen med kanske hårdast konkurrens bland standupkomiker. Där har ni Evelyn Moks kvalitetsstämpel. Evelyns cv är längre och mer skrytpackat än de flestas, hon har uppträtt i både svensk och brittisk tv, spelat huvudrollen i en serie på SVT samt nominerats för bästa sketchprogram på BBC Audio Awards. Närmast är hon aktuell i succéprogrammet IFS - Invandrare för Svenskar där hon har en återkommande plats i panelen. Evelyn bor sedan en tid åter i Sverige och turnerar 2024 över hela landet.
Elinor Svensson
För många är Elinor Svensson synonym med podcast-succén ”Vad blir det för mord?” där hon varje vecka grottar ned sig i olika true crime-historier tillsammans med kollegan Johanna Hurtig Wagrell. Men standupscenen är Elinor Svenssons riktiga hemmaplan. Flitigt bokad på landets stora scener och har turnerat Sverige runt med sin soloföreställning ”Patriarkatets för- och nackdelar”. Ibland mörk, ofta tramsig och alltid självutlämnande humor är något du kan förvänta dig när Elinor står på scen.
Dessi Hietala
Har på kort tid etablerat sig som en mycket skicklig komiker och uppträder även hon frekvent på scener över hela landet. Var support till Kirsty Armstrong på hennes soloturné där hon vann publikens hjärtan med sin norrländska charm och personliga uttryck. ”Babyn” från vårturnén tar nu sin naturliga plats intill sina kollegor som fullvuxen komiker.
Kirsty Armstrong
Efter att ha gått den långa vägen från de små scenerna och jobbat mer och hårdare än de flesta har Kirsty Armstrong kommit ut på andra sidan som en av landets mest unika standupkomiker. Det hårda jobbet kröntes med utmärkelsen Årets kvinnliga komiker på Standupgalan 2022. Kirsty är en flitigt anlitad komiker över hela Sverige som med rå talang och en äkthet få matchar givit henne en trogen skara fans. I början av 2024 turnerade Kirsty landet runt med sin soloföreställning »Pöka« och i vår är hon del av ytterligare två rikstäckande standup-turnéer.

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

torsdag, 17 oktober 2024 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

260

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad