Menu

Styva Linan (SE) LIVE

Malmö

Babel
fredag, 22 november 2024 kl:20:00

Styva Linan (SE) LIVE
Styva Linan gjorde en storstilad entré på den svenska musikscenen hösten 2022 med hyllade debutalbumet Dallas. Den lika skickliga som skitiga verklighetsskildrande musiken togs emot med öppna armar vilket tätt inpå releasen resulterade i Musikhjälpen, Nyhetsmorgon, slutsålda konserter och en exalterad Jan Gradvall som kallade dem "Nationalteaterns barnbarn". Deras säregna mix av indie, progg och folkhemsrock träffade dels en nostalgisk publik, men blev också en tonsättande del av den nya vågen av traditionella band som nu åter tycks dominera scenen.
Året därpå släppte göteborgarna flera publikfavoriter till singlar, däribland Ut i Mörkret som legat stadigt som deras mest lyssnade låt sedan dess. Förutom en växande lyssnarskara har deras rykte som en vass liveakt tagit dem på ett oavbrutet turnerande runt om i Norden.
Hösten 2024 släpper sextetten sitt andra album "Styva Linan", vilket firas med efterlängtade konserter i Göteborg, Malmö, Stockholm och Oslo.

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

fredag, 22 november 2024 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad