Menu

Lukas Graham

Malmö

Baltiska Hallen
fredag, 31 mars 2017 kl:19:30

Äntligen – danska världssuccén Lukas Graham till Sverige!

Superhiten ”7 Years” har streamats över en halv miljard gånger på Spotify och danska Lukas Graham har på bara ett par år gått från att vara störst i Danmark till att vara ett av världens just nu största och hetaste band.

Äntligen kommer nu Lukas Graham till Sverige för inte bara en utan två konserter. Den 29 mars spelar de på Annexet i Stockholm och den 31 mars spelar de i Baltiska Hallen i Malmö.

Biljetterna släpps onsdag den 21 september kl 9.00.

Debuten kom 2012 med självbetitlade albumet ”Lukas Graham”. Detta gjorde Lukas Graham snabbt till stjärnor hemma i Danmark och singeln ”7 years” slog alla rekord i hemlandet. Sverige var inte långt efter, singeln gjorde Lukas Graham till den första danska artist någonsin att ha en Spotify-etta i Sverige. Singeln är nu hela 8xPlatina i Sverige (!).

Förra året släpptes en uppdaterad version av debuten ”Lukas Graham (Blue Album)” internationellt och den globala succén var ett faktum – albumet toppade listorna runt om i världen och den gick rakt in på #3 på svenska albumlistan där det har spenderat 20 veckor i Top 10, #2 på Englandslistan och #3 Billboard 200-listan.

Lukas Graham är nu aktuella med singeln ”Take The World By Storm”

Lukas Graham, från Christiania i Köpenhamn, kommer inte från den mest priviligierade bakgrunden och trots alla framgångar har de fortfarande fötterna på jorden.

“A lot of artists want the riches and the fame. I want to tell stories you can put into the context of your life.”


Vi är otroligt glada och stolta att kunna presentera två konserter med denna danska superartist i mars.


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 435 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos biljettombud.

Insläpp kl 18.30
Show ca kl 19.30

Arrangör: www.livenation.se


Baltiska hallen är en sport- och evenemangshall i Malmö som öppnades 1964 i samband med 50-årsjubileet av Baltiska utställningen 1914. Baltiska hallen ligger på Stadionområdet, som är ett av Europas största idrottsområden beläget vid Pildammsparken, cirka två kilometer från Malmö centrum. I foajén finns Idrottsmuseets utställningar. Arkitekterna som ritade Baltiskan var Fritz Jaenecke & Sten Samuelson.

Datum / Tid

fredag, 31 mars 2017 kl: 19:30

Plats

Malmö, Baltiska Hallen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

470kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad