Stäng reklam
Menu

Anders F Rönnblom

Malmö

Cafe 1851 (Fd Folk Å Rock)
lördag, 2 november 2024 kl:20:00

Anders F Rönnblom
Han har skrivit rockpoesi och låtar i över 50 år och producerat ett 40-tal skivor. Anders F Rönnblom fortsätter att befästa sin ställning som en av våra säkraste och flitigaste rockpoeter.
Hans texter och konstnärskap har jämförts med Nobelpristagare som Harry Martinsson, Tomas Tranströmer, Bob Dylan och Jean-Paul Sartre.
»Jag kysste henne våldsamt – en av de bästa svenska låtarna nånsin. En klockren poplåt.«
Per Gessle, musiker
Anders F Rönnblom har skrivit rockpoesi och låtar i över femtio år och producerat ett fyrtiotal skivor. Alla hans tio senaste plattor har fått femmor eller fyror av recensenterna. Vid 77 års ålder leder Anders F Rönnblom ett av Sveriges bästa rockband och har inga planer på att varva ner.
Under 2023 firade skivan Måsarna lämnar Gotland och hela Sverige tittar på femtio år och Anders F Rönnblom släppte en jubileums­box under hösten. Den innehöll även skivan Alternativ Rock’n’Roll Cirkus från 1974 och ett tiotal bonuslåtar – som aldrig tidigare varit publicerade.
»Som musiker har Anders F Rönnblom bara haft en enda bra kreativ period. Den började, i offentlighetens ljus, 1971 med skivan Din barndom skall aldrig dö och pågår fortfarande!«
Peter Sjöblom, Tidningen Kulturen
För den breda massan är Anders F Rönnblom annars troligen mest känd för den punkiga antijullåten »Det är inte snön som faller«. Låtens kontroversiella musikvideo visades under flera år på julafton i SVT.

Datum / Tid

lördag, 2 november 2024 kl: 20:00

Plats

Malmö, Cafe 1851 (Fd Folk Å Rock)

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad