Menu

Kleerup/Tani/Åman

Malmö

Inkonst
lördag, 3 december 2016 kl:19:00

Avskalade jazziga versioner av Kleerups och Tanis låtar.


Kleerup, Tani och Åman kommer främst att framföra Tanis och Kleerups musik. Musiken rör sig i gränslandet mellan pop och jazz med en nordisk prägel. Som en modern version av Jan Johansson med ett fokus på melodik och ett spontant och dynamiskt samspel.


Andreas Kleerup
När mångsysslaren Andreas Kleerup inte vinner grammisar, samarbetar med Robyn eller släpper soloplattor, så gör han skådespelarkarriär, skriver teatermusik och mixar låtar åt Lady Gaga.


Johnny Åman
Basist ursprungligen från Finland men sedan tio år bosatt i Malmö och utbildad på stans musikhögskola. Är en av Euoropas mest anlitade basister och spelar tex med Jerry Bergonzis band.


Felix Tani
Pianist och kompositör utbildad på KMH i Stockholm och i NYC för Sophia Rosoff. Spelat med dom flesta stora jazzmusiker i Sverige men även i USA med tex saxofonisten John Ellis. Har också jobbat i pop-sammanhang med Manfred Mann, Tingsek och The Amazing för att nämna några.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 3 december 2016 kl: 19:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad