Menu

Amason

Malmö

Kulturbolaget
fredag, 9 maj 2014 kl:20:00

Presenteras av Kulturbolaget

Vännerna Gustaf Ejstes (Dungen), Amanda Hollingby (Idiot Wind), Nils Törnqvist (Little Majorette), Petter Winnberg (Little Majorette) och Pontus Winnberg (Miike Snow) bestämde sig för att göra musik under devisen att det inte skall vara krångligt. De spenderade några dagar i studion och kom upp med lite idéer. Idéerna blev till låtar. Låtarna till inspelningar.

Bandet tar med sig lika delar av deras förflutna och musiken får ta form därefter. Det finns ingen klar framtidsvision utan de kommer fortsätta så länge det känns roligt.

”Om man inte har tillgång till andra kemiska hjälpmedel så hoppas vi att detta kan förena/förvandla upplevelsen av en biltur genom dalarna med/till en resa genom Big Sur. Annars är en kombination att rekommendera.” hälsar Amason.

Amason har hyllats unisont av både publik och kritiker. Bandet nominerades till Årets Nykomling vid Grammisgalan 2014. I vår drar de ut på turné med stopp på KB i Malmö den 5 maj!

Åldersgräns: 13 år

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

fredag, 9 maj 2014 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad