Menu

Kiss Expo 2015

Malmö

Kulturbolaget
fredag, 1 maj 2015 kl:19:30

Kulturbolaget i samarbete med Deuce Productions och KISS Army Sweden presenterar:
KISS EXPO 2015
Special VIP guest
JR Smalling - Exklusivt Sverigebesök av KISS legendariska turnéledare 1973-1976 som signerar sin bok "Out On The Streets" och berättar om livet på vägarna med KISS!
Föreläsare
Alex Bergdahl - Sveriges eget KISS-orakel som troligen besitter en av världens största samlingar när det kommer till konsertupptagningar med KISS, varav en stor andel inte finns ute för allmänheten. Alex är dessutom en riktig kalenderbitare, så det han inte vet om KISS vet nog ingen annan heller! 
Carl Linnaeus - Författaren av storsäljaren "KISS - den osminkade sanningen", journalist på Sweden Rock Magazine och mannen som översatt Paul Stanleys självbiografi till svenska, med stjärnans godkännande. Carl har intervjuat flera av KISS-medlemmarna genom åren och delar gärna med sig av sina erfarenheter!
Ovanstående herrar kommer tillsammans hålla en exklusiv föreläsning som inte genomförts på tidigare KISS-events!
Live på scen: Dressed To Thrill
Dressed To Thrill är ett KISS-tributeband som vill att publiken ska få illusionen av att uppleva 70-talets KISS när de var som allra bäst. Med autentiska dräkter införskaffade från USA är målet att komma så nära originalet som möjligt, både vad gäller sound och det visuella och det kan vi gå i god för att de faktiskt gör!
Hela bandet har såklart KISS som sina stora barndomsidoler, så detta är inget annat än förverkligande av pojkdrömmar - och det med råge. Senast Dressed To Thrill spelade på KB i januari var det knökat, så nu ger vi er chansen att åter få uppleva Sveriges bästa KISS-tributeband och deras fantastiska show!  
Övriga gäster
På plats finns även Niklas Olsson från KISS Army Sweden samt försäljare av diverse KISS-prylar!
Kvällens DJ: DJ Zoak
På plats finns även Niklas Olsson från KISS Army Sweden samt försäljare av diverse KISS-prylar!

 

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

fredag, 1 maj 2015 kl: 19:30

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad