Menu

Deportees

Malmö

Kulturbolaget
fredag, 6 november 2015 kl:20:00

Support: Christian Kjellvander - Solo
Fyra år har gått sedan Deportees släppte sitt senaste alster, men nu är bandet tillbaka med nya plattan "The Big Sleep" och i höst väntas ett gäng konserter runt om i landet. Den 6 november är det Malmös tur när bandet återigen gästar scenen på KB!
Med nya albumet "The Big Sleep" bjuder Deportees återigen in oss i sitt eget musikaliska universum där de stora känslorna, de detaljrika arrangemangen och det enastående pophantverket är intakt. Ett mäktigt ljudlandskap som det Umeå-baserade bandet behärskar bättre än någon annan. 
2011 års sagolikt hyllade album "Islands and Shores" genererade både en Grammis för Årets Rock samt bandets andra P3 Guld-pris för Årets Grupp och nu är bandet äntligen tillbaka. Att göra bra musik kan ta tid. Senaste åren har Deportees förutom att spendera mängder med tid i replokalen, studion och i gitarristen Anders soffa även lånat ut sina medlemmar till turnéer med Phoenix och Lykke Li. 
– ”Islands and Shores' var en konstnärlig framgång för oss och vi ville vara säkra på att vi tagit oss till nästa plats innan vi presenterade nytt material för våra lyssnare. Det måste få ta den tid det tar. Och även om folks andra åtaganden tar tid i anspråk så innebär de också injektioner i vår kreativa process” säger sångaren Peder Stenberg.
I augusti spelade Deportees både på Gothenburg Film Studios under Way Out West och på Debaser Strand under Popaganda. Fråga vem som helst som hade turen att komma in på någon av dessa slutsålda/smockfulla spelningar och du kommer få svaret att turnéstopp i Malmö definitivt är att planera in.
Åldersgräns 13 år 
Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00
Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring Biljettforums Kundservice: 0771-130 150
 
 

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.



Deportees
2024-07-27 19:30:00
Blandat, DALUM, Hermans lada

Datum / Tid

fredag, 6 november 2015 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad