Menu

Brandkårens JulGala 2017 med Tommy Nilsson

Malmö

Malmö Arena
lördag, 16 december 2017 kl:16:00

Klockan 16.00 den 16/12 slår Malmö Brandkårs Orkester in julen på Malmö Arena.

Sångsolister, orkester och maximal julstämning
Galan gästas traditionsenligt av några av landets främsta sångsolister inom både populärmusik och musikalscenen. I år kommer bland annat Tommy Nilsson, De tre tenorerna med Nils Olsson samt skånes egen Whitney Houston, Ullrika Skoglund att göra entré på den gnistrande scenen. Artisterna bjuder på fantastiska julsånger tillsammans med 40-mannabandet Malmö Brandkårs Orkester som är ett av landets främsta underhållningsorkestrar. Arenan är ombyggd till en intim konsertsal för maximal julstämning.

Mössorna på!
Malmö Brandkårs Orkester har under sin mer än 100-åriga historia utvecklat ett nära förhållande till publiken som ser galan som julens startskott. ”Ingen jul utan brandkårens julgala!” Ett särskilt bejublat inslag brukar vara ”mössorna på”-ceremonin som på tecken från dirigenten förser hela orkestern med tomteluvor – och även delar av publiken, så glöm inte tomteluvan!

Galan är känd för sin höga musikaliska kvalitet och en stor portion äkta julstämning. Välkommen!

• Dirigent: Russel Harris
• Programvärd: Marianne Mörck
• Föreställningens längd: 2 h (ingen paus)
• Biljetter & gruppbokning: Även på www.mbm.se eller 040-34 28 64

Kunder med rullstol hänvisas till Brandkårens biljettbokning 040-342864. FULLBOKAT

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan showstart.
Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering



Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

lördag, 16 december 2017 kl: 16:00

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

245kr - 390kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad