Menu

Jesus Christ Superstar

Malmö

Malmö Arena
söndag, 20 februari 2022 kl:15:00

bJesus Christ Superstar Våren 2022/b
Malmö Arena 20 februari 2022 kl 16:00

Äntligen är det dags för fenomenen Peter Jöback och Ola Salo att stå på samma scen. Tillsammans kommer de att spela huvudrollerna, Jesus och Judas, i den hyllade rockmusikalen Jesus Christ Superstar som skrevs 1970 av Tim Rice och Andrew Lloyd Webber. Det blir en landsomfattande arenaturné under våren 2022 med Sverigepremiär den 4 februari. Föreställningen presenteras av United Stage och Live Nation.
Jesus Christ Superstar är en rockopera och librettot framförs på originalspråket engelska

Peter Jöback och Ola Salo har under decennier hyllats för sin musikaliska begåvning. De har båda skördat stora musikaliska framgångar genom åren och anses idag vara två av Sveriges främsta artister. De har dock aldrig tidigare uppträtt eller spelat tillsammans på en stor scen. Peter Jo?back go?r rollen som Jesus och Ola Salo, ikla?r sig denna gång rollen som Judas.

Uppsättningen av Jesus Christ Superstar blir därför en unik musikalisk sammansättning där två av landets främsta artister, tillsammans med stor ensemble, möts i en föreställning som är specialanpassad för de stora arenorna. En uppsättning som saknar tidigare jämförelser.

Jesus Christ Superstar skrevs 1970 som en rockopera av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice. Genom åren har Jesus Christ Superstar framgångsrikt spelats runt om i världen i såväl opera- som musikalformat. För regi och iscensättning står den erkända regissören Fredrik ”Benke” Rydman.

Rullstol är inkl. 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A4 Höger – A17 Vänster vid ankomst.
Endast direktbetalning.
Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.
bDu som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering/b

iMed reservation för att vid sjukdom kan det ske förändringar i ensemblen/i

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

söndag, 20 februari 2022 kl: 15:00

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad