Menu

CATS

Malmö

Malmö Arena
torsdag, 1 december 2022 kl:19:30

Andrew Loyd Webber’s CATS har sedan premiär i West End 1981 blivit en av världens mest älskade musikaler. Det är en av de föreställningar som spelats längst i både West End och på Broadway och nu kommer den äntligen tillbaka till Sverige. Cats kommer under turnen att spela på stora scener men i en intim miljö med ett begränsat antal biljetter, vilket skapar en unik publikupplevelse.

”Vi är glada och stolta över att vi kan presentera denna storslagna produktion för den svenska publiken. Det begåvade CATS-teamet och Gunilla Backman som Grizabella kommer att göra detta till något alldeles extra. Det är bara ett begränsat antal föreställningar per stad så vi förväntar oss en hög efterfrågan.” Säger My Blomgren, Creative Producer på Live Nation.

”CATS är en musikal som jag känner väl till och jag är extremt glad över att äntligen få spela rollen som Grizabella. Jag ser verkligen fram emot att få gå in i rollen tillsammans med teamet i London och medlemmarna i CATS. Att sedan få framföra denna klassiska musikal i en intim miljö för den svenska publiken kommer bli fantastiskt.” Säger Gunilla Backman, som kommer göra rollen som Grizabella i CATS.

Föreställningen framförs på engelska

Föreställningens längd: Ca 2,5 timme inkl paus

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Extra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst.

Endast direktköp.

Endast direktbetalning.
Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

torsdag, 1 december 2022 kl: 19:30

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad