Menu

Thomas Stenström - Dreamer Tour

Malmö

Malmö Live Konserthus
söndag, 30 oktober 2022 kl:19:00

Nu står det klart att en av Sveriges största artister kommer till Malmö för att bjuda på en oförglömlig konsert.
Efter Utsålda Avicii Arena och Scandinavium – Thomas Stenström utökar hans Dreamer Tour med ännu ett datum i höst med besök på Malmö Live Konserthus den 30 oktober!
2022 är ett minst sagt rekordartat år för Grammis- och tvåfaldigt P3 guld-nominerad Thomas Stenström. Ordet “utsålt” har varit gemensam nämnare på alla spelplatser såväl Avicii Arena och Scandinavium samt runt om landet. Men segertåget stannar inte där för Thomas Stenström – nu står det klart att Dreamer Tour åker vidare i höst!
Thomas har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i den senaste säsongen av Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Thomas version heter ”Väntar på en solig dag” och är finstämd rå tolkning av originalversionen. Nu är han aktuell med sin sommarsingel ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnättern.
– Livet i vänsterfilen är äntligen här och Dreamer Tour är omöjlig att stoppa. Det känns att jag bara följer med – och jag älskar det, hälsar Thomas.

Åldersgräns: 13 år
Insläpp: 18.00 | På scen: 19.00
konsertlängd: 1tim 45 min

Datum / Tid

söndag, 30 oktober 2022 kl: 19:00

Plats

Malmö, Malmö Live Konserthus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 570

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad