Menu

CASHY - Johnny Cash & June Carter tribute show + Support: The Original Five

Malmö

Matverkstaden på Lokstallarna i Kirseberg
fredag, 26 april 2024 kl:18:00

Upplev en äkta countrykväll med Sveriges bästa Johnny Cash Tribute show. Kvällen inleds med internationellt erkända bluegrassbandet ”The Original Five” för att sedan övergå till fullt ös i två set med det hyllade tributebandet CASHY som kvällen till ära även får med sig sin June Carter!
 
CASHY - Johnny Cash & June Carter Tribute Show (kl: 20.00)
”Hello, I´m Johnny Cash”. Det klassiska citatet inleder denna sanslöst medryckande och autentiska show som tar dig från bänkarna på San Quentin till första parkett på Grand Ole Opry. CASHY har en närvaro och intensitet på scen som tar med dig på en tidsresa med den största Country-ikonen genom tiderna. Precis som när Johnny Cash framträdde live under sin långa karriär levererar CASHY låtar i ett ösigt tempo med den berättande sången i centrum. Räkna med en nostalgisk resa och rejält sväng när vi får höra hit efter hit dundra fram.
Sång och gitarr: Linus Clason, Sång: Ylva Mårtensson, Elgitarr: Marcus Hannerstig, Kontrabas och sång: Gunnar Wrede, Trummor och sång: Petter Alexanderson
 
The Original Five  (kl: 19.00)
Bluegrassbandet från Malmö som tagit världen med storm. The Original Five har etablerat sig som ett av Europas absolut mest eftertraktade bluegrassband. Ett brett spektrum av musikaliska upplevelser som hålls ihop av bandets gedigna bluegrassbakgrund och tilltalar både bluegrass och countryfans så väl som andra musikälskare. Tajt körsång och virtousa intrumentinsatser lyfter konsertupplevelsen till en nivå som sällan upplevs på den här sidan Atlanten.

Dobro & sång: Daniel Olsson, Banjo & sång: Johan Malmberg, Gitarr & Sång: Jonas Svahn, Kontrabas & sång Dan Englund
 
Om Matverkstaden i Lokstallarna
Här hittar ni ett stort antal foodtrucks med ett fantastiskt utbud av mat. Helgerna fylls av magiska events, och allt toppas med spännande öl från lokala bryggerier och vinimportörer. Läs mer på matverkstaden.se
 
Insläpp från kl: 18.00.

Datum / Tid

fredag, 26 april 2024 kl: 18:00

Plats

Malmö, Matverkstaden på Lokstallarna i Kirseberg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad