Menu

Crawl Releasefest

Malmö

Matverkstaden på Lokstallarna
lördag, 15 juni 2024 kl:20:00

CRAWL //
Rå, skitig dödsmetall med stora inslag av kängpunk har Crawl lyckats bevisa att det går att dyrka ljudmässigt våld i form av klassisk, svensk dödsmetall samtidigt som man står på egna ben och lyckats sticka ut från mängden sedan 2012. Med två ep:s och hyllade debuten "Rituals" bjuder Crawl in till stor releasefest för nya albumsläppet "Altar Of Disgust".
Med sig har Crawl två utav sveriges hårdaste dödsmetallakter Imperishable och Encryptment.
ENCRYPTMENT //
Bandet grundades år 2015 för att skapa musik som saknade gränser mellan Death Metal, Black Metal och kängpunk. Den här intentionen finns kvar i bandets kärna, men har utvecklats mot ett ljudlandskap som är rotat ännu djupare ned i graven.
I slutet av 2022 släpptes debutalbumet betitlat ’Dödens födsel’ genom Nuclear Winter Records, som fick bra kritik i metal-media världen över. Sedan dess har bandet spillt blod, svett och vansinne på många scengolv i Sverige, och Malmö bjuds inte på något annat än just detta denna kväll.
IMPERISHABLE //
Med ett sound rotat i old school death metal-scener i Sverige och Florida blandar Imperishable raseri och hastighet med en skarp melodisk känslighet. Textmässigt spelar beroendet huvudrollen, vilket gör att de sticker ut från den sedvanliga gore-ridna skaran.

Merch av alla band kommer att finnas på plats och Crawls nya album "Altar Of Disgust" kommer finnas i samtliga fysiska format.
Kom hit, må skit och dyrka döden!

Datum / Tid

lördag, 15 juni 2024 kl: 20:00

Plats

Malmö, Matverkstaden på Lokstallarna

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad