Menu

Bonafide + Mother Mersy

Malmö

Medley – Musik, Mat & Mer
måndag, 26 december 2022 kl:20:00

KONSERTEN ÄR UTSÅLD
Bistro och bar öppnar klockan 17:00. På scen 20:00
Fill your head with rock!
Bonafide med Pontus Snibb i spetsen bjuder på ett exklusivt, intimt annandags-rockklubbsgig på medley! Vi rekommenderar förköp!
Bonafide betyder genuin och äkta vilket detta band verkligen är. Man spelar rock precis som det ska vara och den ger både energi och glädje som smittar från scen till publiken.
Bonafide har genom hårt arbete skaffat sig en position både inom Sverige och utanför landets gränser. Man har stått på ett otal festivalscener och stadsfester och klubbscener. Exempelvis Peace and Love och flera gånger på Sweden Rock festival, Rock It, Rock At Sea, Sommar-Rocken i Svedala och Radio Active. Bonafide har även spelat ihop med band som Quireboys, Black Star Riders, Deep Purple och Hardcore Superstar.
Support: Malmöbördiga Mother Mersy har funnits till sedan 2015 och har allt sedan dess spridit sin egen moderna version av bluesinfluerad retrorock, inspirerad av band såsom Rival Sons, Aerosmith och Led Zeppelin. Med fängslande liveframträdanden fyllda av rå energi och känsla har gruppen etablerat sig som ett starkt kort på den svenska och danska rockscenen.

Datum / Tid

måndag, 26 december 2022 kl: 20:00

Plats

Malmö, Medley – Musik, Mat & Mer

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad